dijous, 1 d’octubre de 2015

Comencem el curs, una nova etapa.

Al llarg d'aquestes setmanes, Ferran ens ha fet com una petita introducció del curs, hem parlat de la matèria que anem a donar durant l'any, d'allò que cal aprendre, de les activitats que anem a realitzar i el que més em preocupa, personalment, el nou mètode d'aprenentatge, l'estudi de la matèria sense llibre.

Les últimes classes s'han basat en llegir en veu alta uns poemes, de escriptors arabigovalencians, en veu alta, i fer activitats entre tots (en grups) amb el fi de comprendre el text, les exp
ressions, les metàfores, etc. que comprenen aquestes obres. Ja que no tenim llibre de text, com he dit abans, pense que caldrà estar molt atents en els xicotets comentaris perquè tot allò que es diga serà important. Sobre aquest últim tema que he nomenat vàries vegades estic un poc espantada... acostumada a tindre tot per escrit en un llibre de text, aquest any notarem molt la diferència, a prendre apunts de tot el que considerem necessari.
En l'última classe Ferran va dir que per a la següent, portàrem el llibre de lectura 'Les veus del temps', asoles espere que siga entretingut, interessant i millore la nostra comprensió literària, perquè ara la majoria no sabem ni el significat de moltes paraules.

He inclòs la meva opinió personal en tot allò que he dit, aleshores a soles he d'afegir que espere que no ens coste tant aquest curs com diuen, i que avancem correctament dia a dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada