diumenge, 4 d’octubre de 2015

Comencem el Nou Curs

Aquest any l'inici del nou curs ha sigut un poc estrany, ja que he començat les clases de nou després de 2 anys sàbatics i he conegut a gent nova. També hem començat tots amb una mica de por perqué ja estem a primer de batxillerat.


Les primeres setmanes de classe amb el nou professor Ferran, mai havia tingut, hem estat llegint els continguts mínims per a poder aprovar aquest curs i també hem estat llegint el decaleg de comportament imposat pel professor, encara que va deixar que si no ens pareixien bé alguns punts podríem arribar a un acord, inclús ens deia que afegírem nosaltres algun punt. 
També hem fet una prova d'inici que no m'ha eixit molt bé perqué porte 2 anys sense donar valencià.Durant la segona setmana de classe hem estat aprenent a fer comentaris de poemes, sobretot ens hem centrat en el poema del "viatge de les mans" de Ibn Khafaja d'Alzira, hem apres també que moltes vegades en els poemes donem les coses per suposades quan moltes vegades no lo posa en el poema, encara que això de comentaris de poemes se'n dona molt malament crec que amb un poc de treball podré millorar-ho. 


Resultado de imagen de inicio curso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada