diumenge, 4 d’octubre de 2015

El començament d’una nova etapa


He començat un cicle nou en la meua trajectòria com a estudiant, primer de batxillerat, en aquestes dues primeres setmanes he conegut al professor de valencià, les seues formes de puntuar, el contingut d’aquest any, etc.

Per a començar, només arribar vam fer una prova inicial amb la qual vaig comprovar el mateix que tots el anys al començar i és la quantitat de coses que se m’obliden al llarg de l’estiu. Una de les coses que em va impressionar els primer dies era que aquest any no anem a utilitzar un llibre de text, ja que he estat acostumat a estudiar en un llibre. Per aquest motiu, és molt important prendre apunts i prestar molta atenció a tot el que diga el professor. Pel altra banda, hem iniciat el comentari de text, de moment l’hem fet de text literaris amb poemes medievals per exemple ‘’El viatge de les mans’’ del poeta arabigovalencià Ibn Khafaja. En un principi no vaig tindre massa dificultat, tan sols en determinats termes així com ‘’tamarit’’. També vaig veure des d’altre punt de vista el significat del poema, ja que en un primer moment sembla que descriu una trobada entre un home i una dona, però perfectament podria ser entre dos homes o dones i això es el que fa d’aquest poema especial perquè va dirigit a tots els tipus de relacions i cal ressaltar l'època en que es va escriure. Pel que fa al blog mai he fet un, però amb la quantitat de nota que implica per a no estar motivat en fer-lo i millorar cada setmana.


Per a concloure, espere d’aquest any un any diferent, peculiar, d’adaptació a una forma de estudiar diferent cada vegada més independent fins al punt de no tindre llibre de text.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada