dilluns, 5 d’octubre de 2015

El viatge de les mans

Aquest poema escrit per Ibn Khafaja d’Alzira transmet la conversa de dues persones, que ja es coneixien i des del principi es feien goig, encara que no ho deien. Ells no s’atrevien a confessar el que sentien, fins que un dia coincideixen i comencen a beure.

L’alcohol, i els sentiments, es  juntaren i començaren a confessar el que sentien entre ells, així que va començar a aflorar tot allò que sentien.
Amb el vi les paraules volaven, l’alcohol feia més i més efecte fins que u d’ells es quedà mirant fixament a l’altra persona mentre mentalment descrivia totes les seues faccions i es va quedar amb tots els detalls. De sobte, l’altra persona va donar pas a allò que els dos volien, va començar suaument el contacte.
Encara que u d’ells es resistia, a la fi es va deixar endur per l’atracció que ambdós sentien. Mentre es despullaven i ja no existia distància entre els dos cossos nuets i les flames feien acte de presència al lloc on es trobaven.
 Després d’açò es descriu una escena del començament de l’acte sexual, començant per les seues mans fent trajectòria sobre el seu cos nu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada