dissabte, 17 d’octubre de 2015

Les veus del temps

Atès que hem tingut pont aquesta setmana no hem pogut treballar tot el que caldria, però amb un poquet més d'esforç hem aconseguit analitzar dos poemes a classe.
Aquesta setmana hem estat llegint uns poemes del llibre que estem treballant a classe: "Les veus del temps". Els poemes que hem analitzat són "La Balada", i "Tinc un desfici, ai, inclement".


El poema "La  Balada" hem trobat una dificultat a l'hora d'entendre algunes paraules ja que de vegades s'utilitza l'occità amb valencià, el tema com tots els poemes que hem vist té referència amb l'amor, un enamorat i l'amada, però en aquest cas l'enamorat té una obsessió amb l'amada que el seu pensament és que ella a soles pot estar amb ell.

En el cas del poema "Tinc un desfici, ai, inclement" tracta de l'amor de l'enamorada per el seu amant. Al principi ella no li vol del tot, però quan s'adona  que l'ha perdut vol estar amb ell. En la meua opinió pense que aquest poema tracta un tema més actual i per  tant és més lleuger.M'agrada la temàtica que tenim a la classe d'aquestos poemes i dels treballs que hem que fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada