dilluns, 5 d’octubre de 2015

Nova meta... batxiller!''Tot és camí des d'ara''
Es va acabar l'estiu, comença la rutina. Vaig pensar que m'anava a costar més però m'he adaptat ràpid a noves assignatures i als dies que isc a les 15:00. Afronte este cicle amb il·lusió.

En l'assignatura de valencià, Ferran ens va donar una prova inicial que vam estar treballant la primera setmana. He de millorar la meua comprensió lectora.

Estes dos últimes setmanes ens hem centrat més en la literatura, treballant en classe ''el viatge de les mans'' un poema del llibre ''Les veus del temps''. Esta activitat no ha sigut complicada i he començat a entendre la complexitat que tenen els poemes vers a vers. El poema tracta d'una parella que es desitja i ens descriu el viatge de les seues mans mentre s'acaricien. Ha sigut un poema on hem participat la majoria de la classe i hem interpretat de distintes maneres el contingut, en especial s'ha debatut el sexe d'esta parella. Es tracta d'una parella de dos homes? es tracta d'una parella d'un home i una dona?
''vaig estrényer contra mi aqueix sabre desembeinat''
''com pujaven i arribaven als cims dels seus pits altius!'' 
 Sense dubte,  estos versos compliquen més la possible resposta. Supose que alguns poemes es van fer perquè totes les parelles pogueren sentir-se identificades i és millor no respondre aquestes preguntes.

 Ara hem de continuar amb la faena i els nous poemes i no oblidem abrigar-nos que arriba el fred! 


''com pujaven i arribaven als cims dels seus pits altius!''


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada