diumenge, 4 d’octubre de 2015

Primeres classes de valencià.

L'estiu s'ha acabat i comença la tornada a la rutina,  comença les classes en el Joanot Martorell i és hora de ficar-se les piles i estudiar un muntó, encara que de moment com a soles portem dues setmanes de classe estem relaxats, comença primer de batxillerat.

En la primera classe de valencià vam conéixer al magnífic professor Ferran Ruiz que jo ja el coneixia de segon de l'ESO, personalment tinc bons records d'aquest mestre, ja que és un bon professor, simpàtic, agradable i aprens molt en les seues classes però aquest any sembla un poquet més seriós però és normal, estem en primer de batxiller no en segon de l'ESO. En les classes que hem donat de valencià vam fer primer una prova inicial per veure el nostre nivell. En les següents classes Ferran ens va donar un decàleg on hi havien 10 normes per a complir per a que es poguera donar classe, més tard vam fer un debat sobre les normes i exposarem les nostres, i per fi arribarem a un acord. Quan acabàrem, vam fer l'anàlisi del poema El viatge de les mans-Ibn Khafaja d'Alzira em va paréixer un poema bonic i entretingut, ja que mai havia llegit cap poema d'aquest tipus que tracta sobre el viatge de les mans d'un enamorat o enamorada sobre el cos de l'enamorat, la connexió espiritual i física entre ells.

En conclusió espere que siga un curs entretingut i que hi haja bon ambient entre el mestre i l'alumne, també espere llegir més poemes d'amor i connexió física com el poema El viatge de les mans i sobretot espere aprovar el valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada