diumenge, 4 d’octubre de 2015

Primeres sensacions del curs

Vaig a contar com ha sigut aquestes dues setmanes, des  que vàrem començar les classes fins ara. Al principi estava tot nerviós i  per començar el curs amb gent nova per a mi.
La primera classe de Valencià vàrem conèixer al nostre nou professor encara que alguns ja el coneixíem. Ens va donar dos folis on podíem llegir informació sobre tot allò que aniríem fent durant el nostre curs de batxillerat. Vàrem estar dos o tres dies llegint-lo i fent una assemblea per afirmar les normes que anàvem a posar per a la classe de valencià i tot allò que hauríem de complir no més començar-la.
Després, en les següents classes férem una prova per vore el nostre nivell, no era una prova difícil però, clar que em podria haver eixir millor. 
Aquesta última setmana ens ha donat dos fulls per a treballar els pomes. Fins ara sols hem estudiat un, el d’Ibn Khafaja. 
No he trobat moltes dificultats durant aquestes dues setmanes sobre els continguts d’aquest trimestre, perquè tan sols hem treballat un poema i no era massa difícil.

En l'última classe hem estat llegint i comentant per amunt un altre poema de la Comtessa de Dia, “Tinc un desfici, ai, inclement”. Hem parlat sobre de què parlaven els poetes arabigovalencians (que parlaven sobre l’amor físic o cortès, el país o la terra amb plor i l’exaltació de la natura) i sobre l’occità.

L'any passat no és que aquesta assignatura se me donara molt bé, però aquest any espere que em vaja millor però, per açò, he de prendre un poc més apunts que l'any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada