diumenge, 4 d’octubre de 2015

TORNEM A 1 DE BATXILLER

Després d'un llarg i divertit estiu, torne a començar 1 de batxiller, ja que a l'estiu he disfrutat, tocarà posar-se seriosament. Enguany tinc més ganes, i més motivació, per a aprovar i traure'm el curs, amb bona nota. El professor d'este any, torna a ser Ferran, a l'igual que l'any passat. Enguany tornem a ser molts en classe, i com sempre un poc alterats.El primer dia, ens varem presentar, Ferran va explicar els criteris d'avaluació i ens va repartir uns fulls, on estaven escrits els llibres de lectura, percentatges, el blog..., també vam fer un examen inicial, l'examen tractava sobre traduir al valencià actual un poema, activitats de lectura i més activitats, l'examen ens vam tindre que corregir nosaltres mateixos. Després, ens va repartir un decàleg, que eren unes pautes que s'ha de seguir en classe de Valencià, vam estar una classe sencera per a afegir més normes. Després ens va repartir uns poemes del llibre "Les veus del temps" que és un llibre on hi ha diversos poemes, i hem de treballar-los al llarg del trimestre. El poema que ja hem treballat és "El viatge de les mansd'Ibn Khafaja un poeta àrab d'Alzira.

La veritat és que no va ser molt difícil d'entendre, i el treballarem tots junts, i cada un deia la seua opinió. Quan acabem el llibre, el professor ens posarà un examen en el qual haurem de fer comentaris d'eixos poemes i parlar sobre les vides dels autors, també haurem de fer una exposició. 


Enguany, començaré a prendre'm les coses més seriosament, perquè l'any passat la veritat que no vaig fer gran cosa, i repetir ha sigut el resultat, així que, comença el curs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada