diumenge, 4 d’octubre de 2015

Una nova vida... Batxillerat!Tota vida comença amb un naixement i després tan sols es tracta de seguir el llarg recorregut que ella ens proporciona: felicitat, tristesa, somriures, dies bons i roïns. Es tracta de viure la vida intensament; disfrutar el moment fins que apleguem a la fi del trajecte i finalitzem l'etapa.
Hem sigut xiquets, hem disfrutat, hem anat a la guarderia, hem passat per preescolar i primària. Hem pogut amb els quatre cursos de l'ESO; els hem superats i ara toca "una nova vida, una nova etapa".
 Batxillerat! Se suposa que ja hem madurat i tenim les idees clares i hem de gaudir d'un nou camí amb nous objectius, noves metes, noves amistats i per descomptat, dos anys de treball intensiu per poder optar a un bon futur que es troba cada vegada més proper d'agafar-lo.
 Ja portem un parell de setmanes de classe i en quant a valencià Ferran, el professor, ens ha explicat en què consistia l'assignatura, com s'utiltzaria el blog i com funcionaria l'aula de valencià. Vam repassar les normes a classe i vam afegir-ne noves propostes per fer-les més interactives i dinàmiques. Començàrem fent una prova inicial per vore el nivell de cadascú i la vàrem corregir a classe per veure els errors de cada persona. Les següents classes, Ferran ens ha donat poemes i estem aprenent a llegir-los de manera adequada, a analitzar-los correctament i a contestar les diverses qüestions que es plantegen sobre aquestos.
  
Per concloure dir, que comença una nova etapa per a mi com a alumne, en la qual espere que tot vaja bé. Serà tot més difícil, ja que és una cosa nova per a nosaltres; però hem de saber afrontar-ho i aconseguir els nostres objectius i espere aprendre molt valencià amb el nou professor. Fer molts projectes i activitats dinàmiques i dir que el blog em pareix una iniciativa molt interessant per parlar del curs, del treballs o de qualsevol altra cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada