diumenge, 29 de novembre de 2015

ALEA JACTA EST ( LA SORT ESTÀ LLANÇADA)


Aquestes dues setmanes han estat en les quals més exàmens han hagut, els nervis són el nostre punt feble en aquests moments i cal saber controlar-los perquè no ens juguin una mala passada.

A principis de la setmana passada començava la denominada 'època d'exàmens' i amb ells ens venien dues setmanes d'exàmens sense parar. La primera setmana havien molts menys exàmens que en la segona i explicant-vos un secret em van sortir millor els de la segona. Ara que ja hem acabat la majoria dels exàmens de la primera avaluació ( a soles em falta un examen )  comencen els nervis de les notes, de com han eixit els exàmens, la nota he tret etc.

Com he dit anteriorment en el títol la sort està llançada ( ja que no és sort si no que depèn de nosaltres i del nostre estudi) però és una frase que jo sempre pense en acabar cada examen.


Finalment dir que ja anem a començar la segona avaluació i que ens queden uns vint dies per a les vacances i descansar una mica de treballs i exàmens. Tots fins i tot els professors necessitem aquest descans. Aquesta és  l’ultima entrada de la primera avaluació i cal agafar la segona fins i tot amb més força que la primera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada