diumenge, 29 de novembre de 2015

Final de l'adaptació

En aquesta quinzena s’ha acabat la primera avaluació he tingut un muntó d’exàmens, treballs i poc temps per a dedicar-ho.

En classe hem fet els exàmens de lectura i el de literatura, jo estava espantat  perquè hi havia molta matèria de cara a literatura, pel
que fa al de lectura no va ser molt dificultós ja que consistia en analitzar quatre fragments de poemes i dir el que sabíem sobre l’autor. De cara al de literatura havia d'analitzar un fragment molt més llarg, relacionar-ho amb algun text, cançó , etc. També era necessari parlar de l'autor per últim dinou preguntes de literatura. Personalment pensava que seria més complicat ja que del temari hi ha coses molt determinades i específiques. Ja ha acabat el final de la meua adaptació d’aquest any, a partir d’aquest punt cal anar millorant poc a poc les notes ja que m’he fet una idea dels professor, la seua forma de puntuar, els seus criteris, etc.


En conclusió, ha sigut una primera avaluació complicada pels professor nous, la nova forma de puntuar i sobretot pel canvi que hi ha de l’ ESO a batxillerat, canvia pràcticament tot.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada