diumenge, 29 de novembre de 2015

Primera meta.

Aquest és l'últim blog d'aquest primer trimestre. Ja ha passat tot: primera avaluació superada, ja han  acabat els exàmens, primera meta i ara a seguir treballant, però pensant ja en el nadal.

Mesos d´esforç, treballant, posant-nos les piles a tope després de tants exàmens, treballs, exercicis...
Hem finalitzat l'evaluació, cadascú sap el que ha fet, el que ha treballat i ara es tracta de no rendir-se, es tracta de respirar, descansar i continuar endavant per aconseguir el que ens proposem i després de tants d'esforç poder gaudir i satisfer-nos a nosaltres mateixos. Ara a seguir amb la programació de les següents classes i a per totes.
En la meua opinió, pense que no he donat el 100% de mi, però en les pròximes avaluacions pretenc estudiar molt més per millorar les notes. Vull pujar les notes de l'assignatura de valencià perquè pense que se'm dona bé i m´agrada saber sobre la nostra història, sobre els autors més importants i no se, sempre he tret bones qualificacions  en aquesta matèria i vull continuar així, però hi ha que treballar i millorar.

 En conclusió dir que el que estava comentant abans, que ja hem acabat i ara en nadal a descansar i a carregar les piles que ja ens ho mereixíem per poder desconectar i gaudir una mica de les festes. Així que ens acomiadem de la primera avaluació i a seguir amb l'actitud positiva fins al final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada