diumenge, 24 de gener de 2016

A per totes

Aquesta és la primera entrada del segon trimestre. Què ràpid ha passat el primer no? Ha sigut un obrir i tancar d'ulls i això que ens queixàvem de com se'ns estava fent de llarg. Perquè en aquest trimestre no ens va donar temps ni de queixar-nos, perquè és el més curt dels tres. I molts ens n'hem adonat que si no li posem més ganes i més esforç perdrem un any i el temps és molt valuós per a anar desperdiciant-ho.

Està setmana hem estat parlant de la cohesió, adequació i coherència. Este tema ja ho havíem tocat en castellà llavors ja sabíem per on anaven els tirs. També hem parlat de la variació linguistica. D'estos dos temes hem fet un mapa contextual per a aclarir les idees i quedar-nos amb el més important, també dediquem una classe a corregir uns quants exercicis sobre els pronoms febles perquè amb tant que parlem no havíem acabat de corregir-ho i Ferran volia que tinguérem tots els dubtes clars.
  
Esperem que este trimestre hagen millors resultats, res és impossible només és falta d'actitud i esforç. Tot esforç té recompensa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada