diumenge, 10 de gener de 2016

Adéu 2015, benvingut 2016.

Primera entrada al blog de l'any, 2016, un nou any, i un any més, un any per anar a per totes!

 A finals de desembre, quan varem  acabar el curs vam entrar en Nadal, època de llums i colors, per disfrutar, per estar amb la família, per riure i cantar, per llegir el Quixot i el Tirant... Va arribar el dia de Nadal i tots estàvem molts contents amb els nostres regals, després van passar un dies i arribà la Nit de Cap d´any on es van reunir les famílies per sopar, per estar junts, per menjar-se el raïm amb les campanades i per fi arrivarem a la hora exacta: 00:00.
"Adéu 2015.
Benvigut 2016".
Un nou any escomençava, aquella nit era per disfrutar i oblidar-se de tot el roí d'aquest any;era la nit perfecta per estar amb la família, els amics, de festa. En resum, oblidant-se ´n de tot, gaudint i rient.
Seguien les festes i és clar, es seguia llegint el llibre de valencià... Doncs arribà el dia del Reis: tots els xiquets d'Espanya amb un somriure d'orella a orella perquè tothom sabia quin dia era: dia de regals i d'alegries per als més menuts de la casa i també per als més majors. Però tot el món sabia quin dia era el següent... el dia de tornar al col.legi, reprendre la rutina com anteriorment. Però quina pena no? Ja s´havia acabat el temps per gaudir dels regals, dels amics, de la família...

I ací estem ja. De nou a l'institut, altra volta amb treballs, exàmens, exercicis... Ah, i per supost, a tornar a fer les divertides entrades al blog. Jo aci, dia del meu aniversari, 10 de gener, de nit, davant l'ordinador fent l'entrada del blog de Ferran, la primera entrada de l'any. No està mal, bon regal del profe per al meu aniversari je je je

Bo, toca ja posar-se altra volta les piles, retornar la rutina i anar a per totes, que cada vegada queda menys per acabar, el temps vola!


Feliç any 2016 a tots!
Lluiteu pels vostres objectius
i no vos rendiu.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada