dilluns, 18 de gener de 2016

Any nou, nous propòsits

Hem començat un any nou  per lo tant tenim noves metes que complir, i també hem començat el segon trimestre, un dels mes curts però, no dels més fàcils, hem de millorar i esforçar-nos per que la meta està molt a prop i solament la poden creuar el guanyadors.
 
La primera setmana no puguerem fer Valencià ja que el professor va faltar el dijous, així que per açó he decidit fer aquesta setmana el blog quan ja hem donat matèria.

Aquesta setmana hem finalitzat els pronoms febles, he de dir que pensava que anava a ser s fàcil llevat que la gramàtica se'm dona millor que la literatura però, amb pràctica i temps es millorarà.

L'últim que hem donat ha sigut l'adequació tema molt extens però, molt important a l'hora de parlar el valencià a les exposicions o treballs que fem perquè molts de nosaltres no la usem. Aquest trimestre pareix més senzill que l'anterior potser siga pels pronoms febles que em semblen més fàcils.

Per finalitzar hem posat la data del llibre voluntari "Tirant lo Blanc" i hem explicat com anava a tractar esta avaluació, espere millorar molt més aquest any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada