diumenge, 24 de gener de 2016

COMENCEM AMB FORÇA

Aquesta entrada és la primera després de finalitzar el 2015 i entrar en el nou any, després d'unes dues setmanes de descansar i estar gaudint amb la família ens toca preparar per al que queda de curs abans de les falles o pròximes festes que hagin.

En aquestes primeres setmanes de classe vam estar veient l'adequació, coherència i cohesió que vam estudiar també en castellà, i per tant ja teníem una idea del que era, vam realitzar un mapa contextual com últims exercici i perquè ens serveixi d'estudi.
Durant aquestes setmanes hem realitzat la classe on estem els tecnològics 1'excursió a la politècnica de valència (UPV) on ens van explicar de tot, en aquest moment vaig pensar que si vull entrar allí hauria de treure més rendiment en els exàmens i per tant en aquesta avaluació no puc cometre aquests errors de l'anterior, en aquests dies disposem de molts exàmens importants on te la jugues a una i a part d'això hem de llegir-nos llibres de lectura de totes les llengües (castellà, valencià, anglès).

Per concloure hem d'esforçar-nos per aconseguir els nostres somnis i aconseguir un futur que ens costi, trauré el batxiller com pugui tot i que hagin assignatures que em ennueguin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada