diumenge, 10 de gener de 2016

De volta a classe altra vegada

En aquesta quinzena l’avaluació ha arribat al seu final, hem començat la segona repleta d’exàmens abans de les vacacions de nadal, ens han donat les notes i estem fent fitxes sobre les perífrasis d'obligació i probabilitat i els pronoms febles.

            Aquest final d’avaluació ha sigut molt confusa ja que hem tingut els exàmens finals de quasi totes les assignatures i el problema era que estaven tots junts i estudiar tres temes per assignatura va ser molt complicat, a més a més cal afegir treballs, deures, etc. De totes formes va passar més despresa del que pensava en un primer moment i hem començat la segona avaluació sense adornar-nos, en valencià estem fent fitxes de les perífrasis d'obligació i probabilitat i els pronoms febles. Amb aquestes fitxes m’he adonat dels castellanismes que tinc personalment en el valencià, encara que es per veure “normal” ja que sóc castellanoparlant. La matèria que estem donant ara deuria ser de “repàs” d’altres anys ja que el venim donant des de tercer de l’ESO, tanmateix he vist que d’algunes coses no em recordava, però amb pràctica el dominaré.  Pel que fa a les notes hi ha de tot, no estan malament però jo aspire a traure les millores notes en tot, és necessari millorar progressivament.


            En conclusió ha sigut un trimestre de coneixement, d’adaptació ja que és el mateix de sempre: nous professores, nova forma de puntuar, molt més nivell, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada