dissabte, 16 de gener de 2016

Nou trimestre, nous temes

Aquests darrers dies a classe de valencià hem començat a tractar l'adequació, un tema que considero important ja que moltes vegades tant alumnes, com a treballadors, com a grups diferents no saben aplicar-la a seu dia a dia. Hem estudiat que depèn l'adequació, quan es parla d'una forma i quan es parla d'una altra; és a dir, quins registres utilitzar, etc.

Abans d'això, abans de Nadal de fet, ja vam començar amb els pronoms febles, cosa que em pareix un poc complicada però amb pràctica i insistint se li agafa el truc; encara  que cal estudiar, com en tots els temes i totes les matèries.

Aquest trimestre hem de llegir-nos el Tirant lo Blanc, m'espanta una mica ja que és una obra extensa i potser un poc difícil però veient l'editorial i com està escrit (en valencià normal, és a dir, no l'antic), segurament no coste molt , o això espero.

Durant aquests mesos anirem bastant apurats, jo almenys estic bastant aclaparada amb tants treballs, lectures (tant optatives, com obligades), exàmens, etc. Però amb esforç aconseguirem molt bons resultats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada