diumenge, 21 de febrer de 2016

Descontent

A pesar que estic repetint curs no havia aconseguit entendre el que es demanava en la realització d'aquest blog, i és que batxiller sens dubte és una etapa més que dos simples cursos en què la gent "desperta" i s'adona compte de la vida real.
 
Sens dubte cada persona té uns gustos i unes habilitats per a cada matèria, és evident que el nivell de batxiller és per a tots i que amb treball tot es trau però aquesta experiència em fa preguntar-me, és just que els que cursem un batxiller de ciències tinguem el mateix nivell de dificultat en assignatures com a llengua castellana i valenciana? i no obstant això la gent de lletres no tinga el mateix nivell en matemàtiques o directament no cursen cap assignatura de ciències. 

Personalment crec que és bo tindre cultura general però açò és una mala organització per part del govern o de qui plantege aquestes situacions, val que tinguem assignatures de lletres però quan arribem a segon de batxiller ens trobarem amb més assignatures de lletres que de ciències i a això afegir-li la dificultat del curs i la pressió del selectiu fa que ens plantegem si és açò normal o hi ha coses que haurien de canviar?

Dit això espere haver entès la manera de redactar a aquest blog i que es puntue de manera positiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada