diumenge, 7 de febrer de 2016

Els llibres

La setmana passada em toque fer el blog, perquè se'm passe per complet, i per tant esta que és la setmana que ho tenim de fer tots els de clase, així que em toca comptar tot el que hem fet durant esta setmana, que encara que se m'ha passat volant tenim molts temes de què parlar.

Durant esta setmana hem acabat de veure i aprendre l'adequació, fent amb açò uns exercicis per a comprendre'ls millor i així anar mes preparats a l'examen.

Dels exercicis que hem vist, hi ha hagut un, que acabem la ultima clase, que es titulava codonyat, i l'autor en este text expressava com li frustrava, que la gent que vivia a valència no parlava ni entenia el valencià. I posa un exemple de quan se va anar a comprar codony i la dependenta no sàvia ni el que era. També quanta l'experiència que tub amb un taxista i el que este li va dir.

També cal mencionar que la setmana que ve, esta l'examen de tirant el blanc i l'examen de l'adequació. Esperem que els dits exàmens ens isquen a tots molt bé i així traure'ns el graduat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada