diumenge, 7 de febrer de 2016

L'ADEQUACIÓ I ELS EXÀMENS

Aquestes dues setmanes hem seguit amb l'adequació que és molt important, hem estat fent practiques amb textos, que alguns eren més fàcils d'entendre que uns altres, però serveix per practicar cara a l'examen, la setmana que ve tenim l'examen de pronoms, adequació i la perífrasi, est és l'examen de llengua, el de literatura és el de les veus del temps i l'optatiu tirant el blanc.

En aquesta pràctica que vam fer de l'adequació calia aplicar tot el que s'havia  donat fins ara, calia trobar coses com la dixi, les marques gramaticals, el discurs citat, la modalització (cadascun dels tipus que poden aparèixer) i finalment l'anàlisi del text en canal, preparació etc. El bé és que va dir que en l'examen sortiria un així, llavors tenim alguna cosa per practicar més a fons (ja que no és solament estudiar i tractar de memoritzar si no també posar-ho en pràctica sense mirar i veure com et sortiria en l'examen).


Per finalitzar dir que Comencem ja amb l'època d'exàmens ja que aquest trimestre és molt curt, comencem amb aquest període en el qual estem estressats i ens volem morir, en el qual dia després de dia hi ha més  coses noves i estem a l'espera de notes, a l’entrega de treballs i als futurs exàmens. Però no cal baixar ja que sabem on estem (la vida de l'estudiant) i això és batxiller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada