diumenge, 7 de febrer de 2016

LITERATURA

Llegir és important, tothom ho sap.

La literatura és bàsica per a l’aprenentatge de tota persona, t’obri la ment, t’ensenya vocabulari, et cultiva com a persona, et fa imaginar-te coses inimaginables, t’ajuda a entendre el món ja que la literatura es va crear principalment per a fixar la cultura de cada època.

En aquestos moments, justament ens estem centrant a l'institut a l'època de cavalleria. A literatura universal, hem parlat un poc del context històric i d'alguns autors importants; a castellà ens hem llegit el Quixot de Cervantes, una sàtira als llibres de cavalleria en tota regla i un best seller a la seua època, i encara hui dia és un dels llibres més importants de literatura espanyola.

I en valencià ens hem proposat llegir Tirant lo Blanc de Joanot Martorell; i dic proposat per que està com a lectura optativa, cosa que jo no entenia molt bé, però reflexionant-ho, és el millor, perquè fent un càlcul estimat, aquest mes  hem de llegir com a mínim quatre llibres obligatòriament entre totes les assignatures, i com bé comprendreu, no hi ha temps humà per fer-ho.

Jo per la meua part no crec que puga, però  s'haurà  d'intentar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada