dimarts, 22 de març de 2016

FALLES

Fi de les falles
Quines vacances més estranyes tenim aquest any. Tornem a l'institut per tres dies i de nou ens trobem amb vacances, aquesta vegada les de Pasqua, menys mal i com m'agraden!

Definitivament m'agraden molt més les vacances de Pasqua que les de falles per nombroses raons. Però centrant-se en les falles... És clar, és una setmana molt bonica i molt apreciada però menys mal que no més duren set dies! A la fi és fa molt pesat tant de petard, tanta traca, tant de soroll i tanta festa! Sobretot és fa molt pesat, i no per la festa en si mateixa, sinó per la gent, per la gran quantitat de gent que hi ha en tots els carrers tallats de València, que no tots van no més en la intenció de passar-s'ho bé sense fer mal a ningú. 

Però és clar que també hi han coses bones i no són precisament poquetes. L'ambient faller que hi ha, els dies i els moments junt als teus amics i familiars, les falles tan boniques i amb tant d'humor que hi han per tota València exposades després de passar-se tot l'any treballant en elles. I com no, l'ofrena! El moment eixe d’emoció i sentiment al passar davant la verge per entregar el ram després de passar una llarga estona als carrers amb el teu vestit i tota la falla amb la companyia dels músics encara que és cert que el temps no sempre acompanya.

En conclusió, a mi personalment tot i que sóc fallera des de xicoteta no és que m'agraden de manera desmesurada les falles però tampoc em disgusten. Hi ha de tot i es deu gaudir quan toca! En un tancar i obrir d’ulls tornem a estar en vacances i al tornar comença ja la recta final del curs. Cal anar a per totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada