diumenge, 24 d’abril de 2016

Viatge a les aules

Aquestes dues setmanes a classe han estat bastant simples, ja que la meitat del grup de classe s'han anat d'excursió a la "selva negra" situada a alemanya, per la meva part m'hagués agradat anar i poder gaudir d'una experiència que molts de la meva classe acaben de passar, perquè justament avui al matí varen tornar a les seves cases, amb una setmana fora de casa seva.


Aquestes setmanes no han sigut molt productives, ja que la manca de gent a les aules va suposar un retrocés en totes les matèries excepte en les ciències que sempre treballem durament, i sabem que el nostre grup tecnòleg si es perd una classe estarà perdut. 

Si aquest viatge proposat s'hagués fet a final de curs el més segur és que podria haver anat i passar-lo bé amb els amics, però ara més important que un viatge és poder treure el batxiller per poder passar a segon de batxillerat i poder tenir un bon futur. Cada vegada que escrivim un blog ja ens adonem que  l'estiu i les festes s'aproximen i és per això que caldrà esforçar-se més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada