diumenge, 24 d’abril de 2016

Viatge? Caldrà esperar.

Aquesta setmana la classe de 4 d'ESO i part de primer de batxiller se n'ha anat de vacances a la Selva Negra a Alemanya. Segons m'han dit ha sigut una gran experiència, el fet d'estar amb els teus companys 7 dies pot ser prou divertit.

Sincerament  m'haguera agradat anar però per desgràcia he de traure'm el batxiller, pot paréixer lògic però el fet d'estar en primer  i sobretot en el meu grup de tecnologia ens impedix perdre'ns una classe. Encara que moltes classes no han fet res per l'absència d'alumnes i algun professor, la meua ha estat donant matèria contínuamente i en una assignatura com a matemàtiques o física perdre's una classe és pràcticament perdre's el tema.
 D'una banda m'haguera agradat que no s'haguera avançat matèria, d'eixa manera haguérem anat més gent, però com és evident no és just parar les classes perquè un grup d'alumnes se n'haja anat de viatge, per tant este tipus de viatges seria ideal a final de curs, com el que es fa en segon de batxiller, viatge a què realment espere anar. 

Dit açò, les classes tornen a la normalitat i és el moment de llegir "Maria Rosa", espere que no se'm faça avorrit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada