dimarts, 24 de maig de 2016

Portafoli A.JIMENEZ

Vull aclarir després de la meua última entrada a este blog que jo no tinc res contra Ferran ni contra l'assignatura de valencià, i se perfectament que el principal culpable de tot el que et pot passar és un mateix, per tant el culpable de tot allò que vaig parlat en l'anterior blog és culpa meua. Últimament, m'estic donant compte de moltes coses i és que ja no sóc una xiquet i els meus fets poden tindre molta transcendència. Enguany, no puc traure res positiu sincerament, però és per la meua culpa no per la de ningú més. He tornat a suspendre moltes assignatures per no esforçar-me i l'any que ve m'han comunicat que amb la llei que hi ha instal·lada actualment no puc repetir. La veritat que ara esta situació em lleva el son perquè sincerament no es que faré l'any que vinent ni tampoc se que m'agradaria estudiar de major. La veritat és que l'any passat per al meu va ser prou millor que este, però en este he aprés mes coses com a persona i crec que ara el meu futur ho veig d'una altra manera a com ho veia abans.

A continuació deixaré les que per a mi són les meues millors entrades d'enguany:

http://portafoli21a1516.blogspot.com.es/2015/10/nou-any-nou-curs_4.html
Aquesta va ser la primera entrada d'enguany i en la que parlava de com es presentava el nou curs dient que jo ja tenia experiència ja que era repetidor.


NOU ANY, NOU CURS

Nou any, cares noves i molt que aprendre. 1er Bachillerat per a molts cosa nova i per a altres com jo un poc més conegut, enguany em toca repetir ja que l'any passat no em vaig esforçar prou. Portem ja unes quantes classes de valencià enguany, encara que açò és només el començament inclús queden moltes més i molts exàmens per davant. En les primeres classes com sempre es fa, Ferran, ens va donar un full amb els requisits necessaris per a aprovar l'assignatura i un full parlant del comportament que havíem de tindre els alumnes. També, va introduir un poc el curs dient els criteris d'avaluació, els llibres de lectura que calia llegir-se i com seria més o menys aquest any.
En la segona classe, ens van fer una prova inicial per a veure el nivell que tenim per a fer-se una idea el professor. En les següents classes desprès de fer la dita prova, la vàremcorregir a classe entre tots. Desprès de tots estos esdeveniments, Ferran, ens va repartir un full amb un poema que estem treballant. Encara que estic repetint, tinc molta il·lusió per aquest curs, ja que vull esforçar-me per a traure bones notes. Açò és només el començament i serà un curs molt llarg, però l' afrontarem amb ànim.

En esta entrada parle del que ve a ser la breu volta a l'institut després de falles i abans de Setmana Santa dient que mes que res són uns preliminars del que seria la volta de veritat després de Pasqües. També parle un poc de com van ser les meues falles.

Preliminars De La Rutina

Una altra vegada volta a l'institut després d'unes bones però curtes vacances de falles que han vingut molt bé per a desconnectar dels estudis i relaxar la ment uns dies. Estos dos dies que tenim d'institut són preliminars abans de tornar a la rutina, no ho podem considerar tornar a la dita rutina ja que són només dos dies i tenim les vacacions de Setmana Santa inclús per davant. En la meua opinió, estos dos dies d'institut són innecessaris ja que en només dos dies no dóna temps a res i podríem ajuntar el pont de falles amb el de Setmana Santa per a descansar més temps i preparar-nos per a l'últim trimestre. 

Estes falles, han sigut molt curtes però intenses ja que amb aquesta edat eixim molt i ens divertim eixint amb els nostres amics pel centre i veient falles. Jo, en particular, he vist moltes mascletàs des de la del centre fins a les dels barris de la meua zona i m'agrada moltíssim l'espectacle que oferixen tant com per als que vivim ací com per a la gent que ve de fora. He de dir que les falles reunixen molta gent ací en la nostra ciutat i jo disfrute molt de l'ambient que es forma. És una llàstima que s'acaben per a tota la gent que viu d'elles i per als fallers i les falleres que els encanta. Però ara toca esperar a l'any que ve per a disfrutar de les nostres festes i descansar aquesta Setmana Santa per a afrontar la tercera avaluació amb moltes ganes i força.

http://portafoli21a1516.blogspot.com.es/2016/05/injusticia.html
Per a mi la millor entrada, en la que done la meua opinió personal d'alguns fets de classe que no em pareixien bé i faig una crítica d'això.

Injustícia

Estem ja en les últimes del curs, per tant, el nerviosisme de si vas a aprovar o a suspendre ja està en l'ambient. En esta entrada al blog volia mostrar la meua molèstia cap a moltes de les coses que estan passant últimament, com la diferència o desigualtat amb què es tracta uns alumnes i a altres. Per a començar, el primer examen d'este trimestre de valencià no he pogut fer, i no perquè jo no haja volgut, si no perquè el meu professor Ferran, amb el justificant que no vaig poder assistir a classe per motius de salut que va fer ma mare, no em va voler fer-ho, i jo em pregunte si ell quan té un dia en què no es troba bé directament va al metge. I és que estic fins als nassos, perquè per exemple gent que va faltar a l'examen d'Història la setmana pasada, el professor els va arribar a fer l'examen inclús sense el justificant. I jo em pregunte si realment per a tots el tracte és el mateix.
D'altra banda, de la qual cosa volia parlar és de l'examen del llibre deMaria Rosa, ja que un examen que és de posar la teua opinió personal sobre els fets que ocorren en el llibre practicament, no se el criteri que té el professor per a avaluar si les respostes estan bé o mal. Per tant, jo estic molt en desacord amb la meua nota ja que jo em vaig llegir el llibre sencer, m'ho sabia a la perfecció i les meues respostes'el s eren d'un full per resposta practicament. Caldrà esperar que ens ensenye els exàmens per a veure en les coses que hem fallat. Però bo supose que la vida és així i quan més prompte ens acostumem a estes injustícies millor.


Ja que durant tot el curs no he fet gran cosa, ara tocarà esforçar-me el màxim que puga i esperar un miracle per a passar a segon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada