dilluns, 23 de maig de 2016

PORTAFOLI DE LAURA FERNÁNDEZ

Bé arriba el final del curs i toca fer una valoració sobre aquest curs, el curs del canvi i el més difícil de tota la meua etapa d'estudiant.
M'enrecorde quan vaig arribar i vaig veure que en classe em tocava amb les meues amigues, açò em va tranquil·litzar molt, ja que als altres no els coneixia, no obstant açò, a dia d'avui molt dels quals abans no coneixia s'han convertit en molt grans amics. 
Per a mi  tot açò era nou, institut nou, professors nous, assignatures noves i companys nous. Ho he superat tot, menys les notes, ja que podrien haver sigut molt millor, el primer trimestre era tot nou i encara així vaig aconseguir traure-ho més o menys, després ja em veia amb menys ganes, les matèries es feien més dificultoses i em costava molt. Pense que no he donat tot el que podia donar, no m'he esforçat realment, però sincerament Batxillerat no em motiva, hi ha moltes més eixides i cal mirar al futur però també has de pensar en tu mateix i el que t'agrada.
Encara que és veritat que aquest curs he après moltes coses que abans no sabia, els professors m'han ensenyat coses noves que abans no m'havien ensenyat.
En dues setmanes toca acomiadar-se del curs, dir adéu a una etapa nova i començar una altra nova i espere que siga millor.
D'aquest curs em porte sobretot als meus companys nous i tot l'après.

Ara vaig a posar 3 entrades les quals tenen algun significat.

http://portafoli21a1516.blogspot.com/2015/10/nou-curs.html

Aquesta entrada va ser la primera que vaig fer, no sabia utilitzar encara aquesta pàgina, ni sabia que ni com parlar.
NOU CURS
Després de l'estiu toca començar un nou curs en un institut completament diferent al d'abans, la dinàmica és diferent, els companys i professors són diferents i el nivell també canvia, la qual cosa vol dir que cal posar-se les piles ja que hem deixat arrere l'ESO per a començar un nou camí en batxillerat. La nota d'aquests dos cursos tindrà conseqüències a l'hora d'entrar a la universitat per açò mateix vaig amb ganes i les piles recarregades.
Els primers dies han servit per a conèixer-nos tots una mica i veure la forma en la qual el professor qualificara l'assignatura. De moment hem fet alguns fulls amb poemes i exercicis no està gens malament per a començar.
El poema que hem tractat es diu: "El viatge de les mans" em sembla molt bonic encara que algunes paraules són difícils d'entendre , a l'hora de llegir costa però amb el temps tot serà més fàcil i ens acabarà eixint genial
A poc a poc espere acabar d'integrar-me i donar el màxim del meu per a traure'm el batxillerat.

http://portafoli21a1516.blogspot.com.es/2016/02/coses-i-mes-coses.html

Aquesta entrada m'acorde que la vaig fer quan estava molt estressada per què havien moltes coses i totes eren en els mateixos dies.

COSES I MÉS COSES

Aquestes setmanes estic molt estressada per qué hi ha molts exàmens, llibres i treballs. Demà és l'examen del llibre Tirant el blanc, sincerament no  si em vaig a presentar per qué la setmana passada vaig haver de llegir-me dos llibres, un d'ells el Quixot i em va ocupar molt temps, he tingut un cap de setmana davant però com sempre deixe tot per al final i em passa açò, que no em dóna temps a acabar les coses. 

També tenim el dijous l'examen de l'adequació, els pronoms i perífrasis, m'ho he de preparar molt bé per a traure bona nota i no anar justa, esperem que isca bé.
En classe hem practicat bastant i com tot en la vida, coses em eixíen bé i unes altres malament, faré més exercicis per a practicar.
El temps passa volant i el que no corre vola.

http://portafoli21a1516.blogspot.com.es/2016/05/objectius.html

Aquesta va ser l'última entrada abans del portafoli, en aquesta va ser en la qual vaig reflexionar una mica, encara que encara no tenia la coses molt clares.

OBJECTIUS

Bé, ja va quedant menys per al final del curs, encara que ara queden tots els examenes i cal estar a tope per a poder passar de curs, la veritat que se m'ha passat el temps volant, aquest curs ha sigut molt dur, molts canvis i m'està costant massa, ja que del col·legi que venia era un altre nivell i es nota. Fa dues setmanes vaig fer l'examen de valencià, i com no per escriure solament el que em preguntaven i no seguir explicant el llibre aleshores em va eixir malament, però encara queda l'examen de coherència, espere aprovar aqueix amb nota i així aprovar valencià.

Aquesta setmana tenim diversos treballs i algun examen, el que més por em dona és la recuperació de filosofia que espere que m'isca bé.
Aquest cap de setmana s'ha basat en estudiar, preparar coses, futbol i per supost avui ha sigut la carrera de motos, el meu ídol Marc Márquez ha caigut però una altra vegada ha demostrat que encara que caigues has de seguir fins al final, alçar-te i intentar algun punt per mínim que siga, tot conta, .d'ell vaig aprendre que no cal rendir-se i que si vols alguna cosa has de lluitar per açò i confiar en tu mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada