diumenge, 29 de maig de 2016

Portafoli de Patricia Gómez

Esta és la ultima entrada a este blog, pareix que siga mentida que tot ja haja acabat tan ràpid.

Han sigut 9 mesos molt interessants, en els que hem reanat, tambein plorat però sobretot ho hem passat molt bé i eixes classes en què el professor se n'anava i començàvem a fer els panolis de posar-nos damunt de les taules, ballar, i fer dibuixar dianes en la pissarra i a veure qui s'acostava mes al centre d'ella, açò he sigut amb el grup del tecnològic, que al princio estava espantada això de ser l'única xica d'eixa classe, però ens hem fet una gran família dels tecnòlegs, ens hem reanat molt en eixes classes i també amb alguns profersores com nen tecnologia jajaja, que sempre acabava un fora de classe o amb gestos d'un comunicat, hi han hagut molts moments en eixa classe, com quan ens en vam anar la taller a fer unes practiques i la professora dient tota l'estona que fórem amb atenció amb uns tubs de goma que algú es donaria amb ells, perquè portaven aire a pressió entre, i que pas? que em doní dos vegades en la cara jajaja.També en les classes mítiques de dibuix que no féiem quasi res però ens pixàvem de rialla fent els tontos,y el nostre típic confessionari de Javi i jo en eixa classe parlant dels nostres problemes i donant-nos solucions l'un a l'altre; o en classe de mats amb Bonillo i el meu karma jajaja i com oblidar eixes classes de filososfia quan començaven a xiular i això pareixia en bioparc, eren tot unes rialles.

Tampoc cal oblidar fora de classe quan anàvem a la biblioteca a "estudiar" i estàvem mes de mitja hora berenat fora i fent els panolis.

Ara posaré les tres millors entrades que crec jo que són les millors, encara que les millors han sigut les ultimes ja que era quan posava el que pensava en veritat i no posava el típic.

1.- Esta va ser la primera entrada que vaig fer, encara que no sàvia molt bé si estava ben feta ja que era la primera que cap a en tota la meua vida:

http://portafoli21a1516.blogspot.com.es/2015/10/comenca-el-curs.html

Comença el curs!!

Bon dia sóc Patricia Gómez del 21A.
Les vacances s'han acabat, però cal agafar el nou curs amb energia.
En aquest curs no s'utilitza llibre, però tenim que escriure a un blog tot el que passa durant la setmana.

Durant aquestes sessions hem llegit diversos poemes i els hem comentat a classe en veu alta. Ha hagut un poema que ens ha impactatmolt, que ha sigut"El viatge de les mans" de Ibn Khafaja d'Alzira, hem fet un debat a classe sobre qui eren els personatges i que hi estaven fent en l'obra; ja que tots l'interpretaven d'una manera diferent sobre el que ocorria.


En conclusió, encara que ja s'haja acabat les vacances, i comença el curs, les primeres sessions de valencià han sigut molt interessants i divertides.


2.-La segona és quan ens en vam anar a la universitat politècnica:

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=4315922800045536375#editor/target=post;postID=1944158264796811184


Arribem tard

La setmana passada se'ns  va pasar  per complet fer l'entrada del blog, som molt despistats, per això la tinc que fer esta setmana i la que ve.

Com ja he comentat abans, esta setmana no tocava fer blog, però com la setmana passada se'm va passar fer l'entrada, ací estic comptant el que vam fer. El més interessant que ens pasva ser que els del grup del tecnològic ens en vam anar a la Universitat Politècnica de València. Allí ens van ensenyar les distintes carreres que es poden estudiar en la dita universitat,ens separaren per grups i vam veure tot el lloc. Ens van mostrar les instal·lacions i allò era enorme, tènia moltes zones per a descansar i altres d'oci i esports.

En conclusió, encara que esta entrada arribe tard, m'agrademolt anar a veure la universitat i això ho recordaré durant molt de temps.

3.- Y la ultima entrada para este portafoli es la ultima entrada que hice:

Compte arrere

Cada vegada queda menys i menys perquè acabe el curs. El compte arrere ha començat i va molt de pressa, fa res estàvem fent la primera entrada a este blog, i començant els exàmens i amb les intencions d'aprovar, però ja a estes altures et planteges moltes coses.

En el meu cas per exemple ja quasi no li veig eixida que s'ha de seguir estudiant batxillerat perquè si he vist que esforçant-me em quede en el cinc o el que mesràbia em dóna és a quedar-me amb un quatre amb  quasi cinc, que és quan dic i pense que sóc panoli i que no aprovaré.

Ara ja comencen a haver-hi les recuperacions i no seni tan sols si les porte bé o mal, perquè el que no vull és esforçar-me, crear-me falses expectatives que aprovaré i després quedar-me com sempre, a les portes.

Alguns alumnes de classe, han decidit que si no poden acabar este primer de batxiller, se'l deixen i es ficaran a un modul, i jo el mes segur és que faça això, perquè ja estic farta de no parar d'esforçar-me per a després no aconseguir res a canvi i és com donar-me cabotades contra la paret, que les meues notes són les rialles, quasi tot cincs, però el graciós són els "quasi" que no els arribe a aconseguir i tampoc vull passar a segon de batxiller amb tot cincs i aprovant pels pèls.


Doncs, anirem acabant, i el resum d'esta entrada és que no es que fer, tinc molts embolics en el cap i no se si al final acabara batxiller o me n'aniré a un module o qui sap, alomejor em dóna un venazo i em trac tot el curs ara en les recuperacions, encara que açò ultime ho dubte i ho veig quasi impossible.

Però el temps ja dirà, que passara i que faré amb els estudis, si seguisc o els deixe, ara l'única cosa que em queda és seguir esforçant-me, per a saber que suspendré, però almenys ho he intentat, que això no molta gent ho pot dir.


En conclusió hi ha sif¡do una any d'experiències molt divertides i m'ho he passat molt bé, sona molt apocat però és la veritat, he conegut gent nova i he fet molts amics a qui recordaré tota la vida, creia que al ser la nova i tal, creia que tot seria dicerente per això d'encagar i tot, però ara som tots una gran família, que ens volem i ens recolzem uns en altres. Esta família m'agrada molt jajaja i el que ens queda per viure inclús en el 21A.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada