dissabte, 21 de maig de 2016

Portafoli Deva Ochando

En un obrir i tancar d' ulls ja estem a les últimes setmanes del curs.

Vaig començar amb moltíssimes ganes perquè era el meu primer any en batxiller, i a més en un nou institut.
D'aquest curs em porte dues sensacions diferents, per una banda estic molt contenta amb la gent que he conegut i espere seguir mantenint contacte amb alguns.
Però per altra banda ha sigut un curs molt dur per a mi, ja que he estat sotmesa a molta pressió per intentar recuperar les assignatures suspeses.

Encara que he aprés molt amb filosofia perquè ha canviat la meua manera de pensar, també han millorat les meues faltes al valencià, o açò crec. 


He triat aquests tres blogs perquè...


  • He triat el blog d'Obrint portes perquè va ser el primer que vaig fer i volia que es notara la progressió al blog.
  • El segon que he triat ha sigut el de Sinceritat perquè hem pareix el blog on més mostre jo com em sentia i el que pensava.
  • El tercer que he triat ha sigut Hi haurà llum al final del túnel?, perquè com he dit abans volia veure la progressió que he fet al blog des de la primera entrada fins l'última.


  • Obrint portes
Després de l'estiu comencem una nova etapa, noves coses que aprendre i noves persones que conéix.
Hem començat un nou curs on haurem d'estudiar molt, de moment el nostre professor Ferran ha començat explicant les pautes que anem a seguir al llarg del curs.

Durant les primeres setmanes hem començat fent uns comentaris de dos poemes. El que més em va agradar va ser el de "el Viatge de les mans", perquè deixa entreveure una història sense protagonistes aparentment.


En conclusió a aquestes setmanes és que m'agrada la dinàmica de la classe, i les possibilitats que ens dona Ferran per compartir les nostres idees.
  • Sinceritat
No estic  res contenta amb mi, m'havia proposat recuperar les assignatures que hi havia suspès al primer trimestre, i en poques paraules, no ho he aconseguit.
No se com he arribat fins aquest punt, jo pensava que podria amb açò, pensava que era prou intel·ligent com per     a traure aquest curs. El que més mal em fa és no poder confiar en mi mateixa.

Sóc conscient que en aquesta assignatura no he fet tot el que havia de fer, no he treballat el suficient i açò es veurà reflectit en la meua nota. Crec que ja és massa tard per a possar-me les piles, ja que ho hauria d'haver fet al principi del segon trimestre, i açò ja està acabant.
Vaig a esforçar-me al màxim al tercer trimestre, i  tant de bo poguera aprovar totes sense anar a Juny, però açò em pareix missió impossible.

Com a conclusió d'aquest segon trimestre posaria que no he fet tot el que havia de fer,  encara que en alguna assignatura m'he esforçat molt més i tampoc he aconseguit aprovar, com per exemple literatura universal. Per aquesta raó pense que si de veritat tinc la capacitat com per a estar en un batxillerat.

Els problemes no sempre són de matemàtiques.

http://portafoli21a1516.blogspot.com.es/2016/03/sinceritat.html

  • Hi haurà llum al final del túnel?

Estem a poc més d'un mes d'acabar el curs i els meus sentiments són contradictoris, per una part tinc moltíssimes ganes d'acabar aquest curs tan dur, però per altra banda tinc por de com acabarà.

De moment aquesta avaluació hem fet dos exàmens, un sobre literatura i l'altre sobre el llibre de Maria Rosa. Estic contenta perquè el dos els he aprovat, vaig estudiar molt per a l'examen de literatura i açò s'ha vist a la nota, i per al llibre de Maria Rosa vaig fer-me xicotets resums per no oblidar res.
Ara toca centrar-se a l'examen de la coherència, a primera vista no sembla molt difícil, però quan siga l'examen tot el que hem donat es barrejarà i perquè açò no passe hem de practicar molts textos i repassar la teoria amb temps.

Amb aquesta avaluació de moment estic prou contenta, perquè no he suspés cap examen, encara que queda per donar-nos la nota d'un examen de Castellà del que tinc moltíssima por.

Espere acabar més o menys bé el curs, a soles queda un poquet més d'un mes al qual cal donar el millor de nosaltres.
Ja es veu el final del túnel.

http://portafoli21a1516.blogspot.com.es/2016/05/haura-llum-al-final-del-tunel.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada